AMAÇLARIMIZ

Aile ve çocuk eğitimleri ile sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak için; Eğitimler düzenlenmesi,  Çocuk ve ailesini sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirilmesi,  Çocuklarda şişmanlığın (obezitenin) önlenmesi, Çocukların sağlıklı okul dönemi geçirmesini sağlamak, Sağlık risklerini azaltma ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için gerekli beslenme eğitimi hizmetini sağlamak, Temizlik ve hijyene önem veren bireyler yetiştirmek. Okul sağlığı için tüm çalışanları bilgilendirilmek. Bu bağlamda tüm denetimleri yapmak.   Bu bağlamda okulumuzda 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında çalışmalar başlamıştır. Bu yıl için “Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında aşağıda belirtilen çalışma planı uygulanacaktır.